Ekonomiansvarig vid EU-Ventilation AB


Trivs du med att arbeta i ett mindre, familjärt och stabilt företag där du kommer ha ansvaret för ekonomi och personalfrågor? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Rollen som ekonomiansvarig hos oss på EU Ventilation innebär ett helhetsansvar för företagets ekonomi och innefattar ett brett område. Det kräver en god förståelse för hela den ekonomiska processen då du kommer att arbeta med allt från den löpande bokföringen till bokslut och det är även du som då kommer ha direkt kontakt med vår revisor.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat projektredovisning, kund- och leverantörsreskontra, löneadministration, skatte- och momsredovisning, månadsavslut samt rapporter och uppföljning.

Vem söker vi?

Till den här tjänsten söker vi dig som har relevant ekonomisk utbildning och flera års erfarenhet av att arbeta med redovisning och avstämningsarbete. Du har förmågan att självständigt sköta de dagligt löpande ekonomiuppgifterna. Vi ser det som meriterande om du har arbetat i Hogias ekonomi- och projektredovisningssystem.

Du bör vara noggrann, flexibel och analytisk med en kommunikativ förmåga. Då du kommer att vara ansvarig för företagets lönehantering bör du dessutom ha integritet och vara förtroendeingivande.

Du bör trivas med att arbeta självständigt i en mindre organisation och att jobba nära verksamheten.

Anställningsform

Tillsvidare, tjänsten är på 100%

Tillträdesdag enligt överenskommelse

För mer information om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult
Anna Hallin på telefon 031- 61 72 52 eller anna.hallin@se.experis.com.

Vi intervjuar löpande och sista ansökningsdatum är den 8 april 2018.